Milyen teherautó bérlés kölcsönzési lehetőségeink vannak Budapesten?

Az ember sokszor dönt úgy, hogy neki most építkeznie kell az otthonában, olyankor pedig a teherautó bérlés kölcsönzés remek lehetőség, hiszen sok pénzt tudunk vele megspórolni. Személyes tapasztalatok alapján ehhez a Határautó cégét tudom ajánlani, mert náluk a bérleti díj kedvező, olcsó, miközben a választék széles, és jó helyen található az embernek, hogyha Budapesten él.

A teherautó bérlés kölcsönzés előnyei

Szóval egy kis háttérinfó rólam, nekem a teherautó bérlés kölcsönzés lehetősége úgy jött, hogy kiszámoltuk, mennyi lenne felújtani az udvart meg a ház külsejét, hogy egy kicsit modernebbnek és ápoltabbnak tűnjön, és nagyon soknak találtuk az árat. Aztán szinte le is mondtunk a lehetőségről, hogy ebből még lesz valami idén, talán jövőre, de azért az sem biztos. Az egyik családtag azonban nem adta fel, és próbált valamilyen alternatív lehetőséget találni, hogy jó megoldás születhessen, és még idén el tudjuk kezdeni a munkálatokat, amik igencsak időszerűek voltak már, hát mi sem bántuk, hogy valaki nem adta fel. Bevallom őszintén, én nem gondoltam volna hogy ebből lesz valami, de aztán valahogy mégis csak lett. A bátyám nem csinált mást, mint hogy rákeresett a böngészőben a varázsszóra: teherautó bérlés kölcsönzés, aztán meg is volt a dolog. Persze nem csak ennyiből tudunk spórolni, hanem megegyeztünk abban, hogy sok dolgot ismerősöktől szerzünk be vagy a piacon, amit lehet. A legolcsóbb festéket választottuk a márkás darabok helyett, és a gyerekeknek kinézett mászóka sem hozatva lett, hanem mi magunk építettük, és meg kell mondjam, az eredmény egyáltalán nem lett rossz, így végül amúgy nem is bántam, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy eleinte terveztük és szerettük volna.

teherautó bérlés kölcsönzés_pic3

A teherautó bérlés kölcsönzés nagy előnye, hogy így nem kellett egy céggel szállíttatnunk, ami nekünk nagyon jól jött, hanem egy tüzépről szereztük be a dolgokat, a fákat fatelepről hoztuk, a sódert egy szóródóanyaggal foglalkozó cégtől. Szépen lassan aztán minden meglett, sokszor még egész jó árakat sikerült kialkudnunk is egy-két dologra, úgyhogy én nagyon meg voltam elégedve végül az eredménnyel, szerintem jobb nem is lehetett volna.

A teherautó bérlés kölcsönzés folyamata

A teherautó bérlés kölcsönzés tehát sokat segített nekünk, sok mindent könnyen és gyorsan el tudunk intézni a segítségével. A bérleti díj egyébként egy kicsit magas az én pénztárcámnak, bár egyébként nem gondolnám azt, hogy túlzás lenne az ár, éppen korrekt, csak az én fizetésem kevés. Viszont ennek ellenére is ki tudtuk fizetni egy napra a teherautót, ami nagy szó! Aztán ez egy igen hosszú nap volt ám, mindent egyetlen 24 óra alatt be kellett szereznünk. Rohantunk a sóderért, a fáért, növényekért, homokért… Azt se tudtuk, hol áll a fejünk, azonban mégis megcsináltuk, és annyira nem is volt vészes végül, kényelmesen belefértünk volna az időbe felesleges pánikolás nélkül is, de hát ezt a nap első felében még azért nem tudhattuk ennyire biztosan.

Maga a teherautó bérlés kölcsönzés szerintem nagyon rendben van, megkerestük azt a céget, ami a legközelebb van hozzánk, oda busszal mentek a sofőr és a társa. Szerencsére az egyik rokon fuvaros, úgyhogy még megfelelő jogosítványa is volt, amivel végre tudta hajtania a teherautó bérlés kölcsönzést, nekem ezzel nem volt dolgom, én otthon vártam őket. Aztán aláírtak egy szerződést, még az előtte a honlapról kinézett teherautóra, és igazából hozták is, mentünk gyorsan mindenhova, aztán időre vissza tudtuk vinni a teherautót, úgyhogy minden rendben ment.

Az építkezés is jól haladt a teherautó bérlés kölcsönzés segítségének hála, megvolt minden alapanyag, néhány nap alatt pedig elkészítettük a járdát, összeraktuk kis segítséggel a mászókát is, aztán mi felnőttek teszteltük le, mert ha alattunk nem szakad le, akkor a gyerekek alatt sem fog. Egy kis móka is belefért tehát a sok munkába, a mászóka tehát azóta is áll.

teherautó bérlés kölcsönzés_pic2

A ház falát kivakoltuk, kifestettük, és végre úgy néz ki a ház és a kert kívülről, ahogyan azt mindig is szerettük volna, és nem is kellett ennek akkora befektetés, mint azt gondoltuk volna.

Összességében a teherautó bérlés kölcsönzésről

A teherautó bérlés kölcsönzés összességében szerintem nekünk nagyon megérte, ennek hála meg tudtuk valósítani azokat a terveinket, amik egyébként talán még jövőre sem sikerültek volna az eredeti tervvel, így azonban könnyen és gyorsan tudtunk haladni, nem kellett semmilyen cégre várni, hanem mindent lerendeztünk mi magunk egyetlen nap alatt a kert átalakításához, úgyhogy én nagyon meg voltam elégedve mindennel. Szerintem építkezéshez nagyon hasznos lehet a teherautó bérlés kölcsönzés, de csomó más olyan helyzetet is el tudok képzelni, amikor egy ilyen lehetőség jól jöhet. Cégeknek a szállításhoz, a kivágott fák elhordásához, és persze költözéshez is nagyon jó lehet. Hogyha legközelebb én is olyan helyzetbe jövök, amikor egy ilyen lehetőségre lesz szükségem, már tudni fogom, hogy hová forduljak segítségért.

A teherautó bérlés kölcsönzés lehetőségeiről