Vidéken, egy gyönyörű halastó mellett van egy kis közértünk, amely nemcsak a halastó körül, de a környező településeken élőket is kiszolgálja friss áruval. Amikor a családdal úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk ezt az üzletet, akkor mi arra építettünk, hogy nem a szokásos (már bocsánat) vidéki, tespedt árukínálatot és minőséget fogjuk nyújtani, hanem igenis igyekszünk maximálisan a lakók és tó látogatók igényeinek megfelelő, de mégis friss és kurrens termékekkel kiszolgálni őket. Sikerünk eredményeképpen bővíteni kellett már az üzletet, amihez egy kivitelezőre és profi építőanyag fuvarozást végző cégre volt szükségünk.

Építőanyag fuvarozás Budapest agglomerációjában

A kivitelező ajánlotta a Fuvar-oda Kft-t hogy ők „csodára” képesek az építőanyag fuvarozás tekintetében, jelentsen ez bármit is. Nagyon szkeptikusan álltam ehhez, mert nem volt az eddigi pályafutásom során túl jó tapasztalatom a kivitelezőkkel és főleg a beszállítókkal. De miután a környék legmegbízhatóbb és becsületesebb kivitelezője ajánlotta (sokakat megkérdezve három környező településen is) így mindenképpen ki akartam őket próbálni az építőanyag fuvarozás során.

Amikor megterveztük a bővítést kiderült milyen anyagokból kell majd a legtöbb. Ezek a következők voltak: murva, homok, kavics és cement. Ez természetesen minden megtalálható volt náluk. Amikor egyeztettem velük egy időpontot a személyes találkozóra, már akkor meglepődtem, mennyire kedves és már szinte hívogató hangon kommunikáltak velem elsőre! Na, ekkor már igazán kíváncsi voltam rájuk. Mert mi is jellemző egy építőanyag fuvarozás szolgáltatótól. Vagy fel sem veszik a telefont, mert egy ember rohangál e telepen, fizettet, pakol és általában intéz MINDENT vagy elképesztő gusztustalan stílusban csapják rá az emberre a telefont, hogy most mit szórakozik a hülye kérdéseivel meg fárassza őket az internettel jöjjön el a telepre, és vigye el azt amit talál!!! Na ez vicc 2017-ben.

Építőanyag fuvarozás

Építőanyag fuvarozás „kicsit” másképp

Amikor elmentem a Fuvar-oda cég telephelyére, hogy egyeztessük az építőanyag fuvarozás igényeimet, mintha egy másik bolygóra érkeztem volna. Először is már eleve nagyon szimpatikus volt, hogy a hatalmas pörgés ellenére, maximálisan profin kezelték a számomra káosz mennyiségű érdeklődőt, vásárlót, szinte már Mátrix szerű tökéletességben átlátva ☺

Amikor én kerültem sorra, akkor pedig végtelen türelemmel és kedvességgel válaszolták meg, a szerintem baromira idegesítő és biztosan felesleges kérdéseimet is , és a végére egy tökéletes ajánlatot adtak az építőanyag fuvarozás megkeresésemmel kapcsolatosan. Mind az árban, mind a vállalt határidőkben, pláne a minőségben maximálisan elégedett voltam és ráadásul még egyéb praktikus ötleteket is hallottam tőlük, hogyan tudok még többet spórolni illetve még hatékonyabban építkezni. Most mondjátok meg, ez tutti Magyarországon történt velem? Mert azóta sem térek nagyon magamhoz.

Építőanyag fuvarozás