A párkapcsolat nehézségei, avagy a munkásszálló Bábolna alternatívája

Alapvetően abszolút nyilvánvaló, hogy egy komoly párkapcsolat rengeteg lemondással jár, rengeteg áldozathozatallal és elképesztően sok lemondással jár tulajdonképpen mindkét fél részéről. Az én esetemben speciel elképesztően sok probléma volt már szinte az első pillanattól fogva, mégis úgy voltunk vele, hogy a kapcsolatunk remélhetőleg van olyan erős, hogy túléli az akadályokat és végül talán megérte a küzdelem. Számos kemény megpróbáltatás adódott a kapcsolatunk során, de talán a legnagyobb mind közül z volt, mikor Bábolnán kapott munkát, és a munkásszálló Bábolna eshetőségét kellett igénybe vennünk. Úgy hiszem az nagyon megtépázta a kapcsolatunkat tulajdonképpen minden tekintetben. Ugyanis bár volt saját lakásunk Budapesten mégis elképzelhetetlen volt, hogy a párom minden egyes nap lejárjon dolgozni Bábolnára, hiszen nem bírta volna sem energia szinten sem idegileg azt, hogy ténylegesen minden egyes nap ingázzon a két város között. Ráadásául a beosztása még csak azt sem tette lehetővé, hogy mondjuk, véglegesen az egyik opciót válasszuk, hiszen persze az egy lehetőség, hogy mondjuk, akkor ideiglenesen leköltözünk Bábolnára míg tart ez az projekt. Hiszen pár hónapot ki lehet húzni egy albérletben, ugyanakkor viszont ettől függetlenül meg igencsak komoly probléma volt, hogy az egy dolog, hogy Bábolnára kellett mennie mondjuk minden másnap, de emellett viszont úgy dolgozott egy hetet, hogy Bábolnára kellett mennie heti 4 nap, a következő héten pedig ugyanez a kör Pesten.

munkasszallo-babolna-pic1

Valljuk be ez abszolút nem egy kedvező opció hiszen ha kibérelnénk mondjuk Bábolnán egy albérletet, akkor megint csak nem lenne opció a Pesti lét, tehát tulajdonképpen abszolút csak utca az egész tervezet. Így el kellett fogadnunk, hogy bizony pár napot külön kell minden második héten töltetnünk, amíg ő Bábolnán dolgozik. A következő feladatunk pedig az volt, hogy Bábolnán keressünk számára szállást, hiszen anélkül ugyebár igencsak nehézkes lesz a kétlakiság Az természetesen abszolút nem volt opció, hogy két albérletet tartunk fent, egyet Pesten és egyet Bábolnán, hiszen az valljuk be anyagilag kissé megterhelő lenne, függetlenül attól, hogy éppenséggel milyen anyagi helyzetünk van jelen pillanatban.

Hogy döntöttünk a munkásszálló Bábolna lehetőség kapcsán?

Természetesen ugyan megengedni megengedhettük volna magunknak ezt az opciót, ugyanakkor úgy ítéltük meg, hogy azt a pénzt sokkalta okosabb lenne félre tenni és inkább a jövőre gyűjteni és elfogadni azt a nem olyan luxus, ám de annál hasznosabb alternatívát, amit a párom cége kínál, méghozzá a munkásszálló Bábolna alternatíváját.  Így tulajdonképpen gondolkozás nélkül elfogadtuk ezt a lehetőséget, hiszen nem találtunk jobb opciót mintsem hogy elfogadjuk azt, amit az élet jelenleg kínál. Az élet pedig jelenleg egy építésvezetői állást ajánlott a páromnak Bábolnán, elképesztően kedvező fizetéssel, és olyan jutalékokkal, amire igazából csak pislogni tudtam és azt mondani, hogy a jövőnk érdekében vágjon bele ebbe az állásba. Fogadja el és kezdje el építeni a karrierjét, minél dinamikusabban, és ha ténylegesen ez az ára annak, hogy befusson, és elképesztően tehetséges legyen a saját szakmájában, akkor hozzon áldozatokat és előbb utóbb a gyümölcse be fog ennek érni. Jelenleg persze kényelmetlen lesz elfogadni a munkásszálló Bábolna lehetőségét, de valljuk be hosszútávon egészen biztosan egy kamatozó és fantasztikus döntésnek fog bizonyulni. Akit bővebben érdekelne a munkásszálló Bábolna lehetősége, az látogasson le a http://munkasszallok.hu/varos/babolna/ weboldalára és győződjön meg arról, hogy valóban egy fantasztikus lehetőségről van szó, melyet szükség esetén abszolút érdemes kihasználni.

munkasszallo-babolna-pic3

A munkásszálló Bábolna alternatívája, avagy válasszuk az olcsóbb megoldást szállás tekintetében

Alapvetően úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy nyilván nem a leginkább luxus megoldás a munkásszálló Bábolna alternatívája, annak ellenére maximálisan jól döntöttünk, hogy bevállaltuk ezt a lehetőséget, hiszen valljuk be a párom karrierjéhez elengedhetetlenül szükséges volt, hogy bevállalja ezt az alternatívát. Én személy szerint úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes az ilyesfajta lehetőségeket kihasználni és inkább akkor szenvedni és kényelmetlenül érezni magunkat ideiglenesen, hogy majd utána komoly fejlődésen tudjunk keresztül menni. Én személy szerint abszolút ajánlom a munkásszálló Bábolna alternatíváját és maximálisan biztos vagyok benne, hogy a párom is csak ajánlani tudja az adott alternatívát.

Munkásszálló Bábolna, avagy a barátom új munkahelyének a kihívásai